Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Sytytetään tekemisen palo!

Huikea Tekijäiltamat-kiertue on päättynyt! Kiitos sinulle, kun osallistuit, kiitos kumppaneille, kiitos paikallisille järjestäjille ja Tekijäiltamat-tiimille. Nyt vain pidetään roihua yllä!

Sytytetään tekemisen palo!

Yrityksen pitää myydä. Iso osa yrittäjän ajasta täytyy kulua siihen. Markkinointi puolestaan mahdollistaa, helpottaa, parhaassa tapauksessa automatisoi myyntiä.

Näihin molempiin – myyntiin ja markkinointiin – ratkaisuja kyllä löytyy. Niitä tarjoiltiin iso kasa esimerkiksi muutama vuosi sitten Markkinointi- ja Myynti-iltamissa ympäri Suomen. Osallistujilla syttyi hehku, mutta pian arki sen kovin monella sammutti. Niin usein käy.

Tekijäiltamissa sytytetään liekki uudelleen ja yllytetään se roihuksi. Siellä kaivetaan ne parhaat myynti- ja markkinointitaktiikat esiin ja paljastetaan keinot, joilla hyvät aikomukset muuttuvat tulokselliseksi tekemiseksi.

Sytykkeiden joukosta löytyy ikiaikaisia perusasioita, yksinkertaisia, pieniä taktiikoita ja tekoälyn tarjoamaa tehokkuutta.

Tästä kaikesta syntyy sekoitus, jonka voimalla tuli leimahtaa ja loimuaa pitkään.

Tule sinäkin hakemaan oikeat välineet ja sytytä oma tekemisen palo!

Sytytetään tekemisen palo!

Iltamat käynnistyvät jo klo 16.00. Tarjolla on kahvia ja etenkin verkostoitumista muiden kanssa. Silloin kannattaa jo virittäytyä koulutusosuuteen keskustelemalla kanssayrittäjien kesken omasta myynti- ja markkinointitekemisestä. Ja etenkin aikaansaamisesta.

Koulutus alkaa klo 17.00 ja reilun tunnin jälkeen vietetään puolen tunnin kahvitauko. Noin klo 19.45 koulutusosuus päättyy ja sen jälkeen kannattaa jäädä vielä kertaamaan kuultua ja poimimaan kanssakuuljoiden mietteet. Ja tietysti niin antamaan kuin saamaan kannustusta tekemiseen iltamista eteenpäin.

Näin iltamat etenee

16.00 Verkostoitumista ja kahvia
17.00 Koulutus, osa 1
18.15 Tauko, kahvia ja syötävää
18.45 Koulutus, osa 2
19.45 Koulutus päättyy, verkostoitumista
20.30 Tilaisuus päättyy

Varaa ilmainen paikkasi pikaisesti!

Viisitoista päivää ja paikkakuntaa on tarjolla. Valitse mikä sopii sinulle ja ilmoittaudu heti, sillä jokaisessa tapahtumassa on rajoitetusti paikkoja. Ja Tekijäiltamathan on sinulle luonnollisesti ilmainen!

10.10.2023 Tampere

Tampereen yliopiston juhlasali

11.10.2023 Joensuu

Joensuun tiedepuisto, Louhela sali

12.10.2023 Kouvola

Kohoa Synergiakeskus

17.10.2023 Vaasa

Vaasan Ammattikorkeakoulu, Alere, Florence-auditorio

18.10.2023 Hämeenlinna

HAMK Korkeakoulukeskus, C-talo, B-auditorio

19.10.2023 Lappeenranta

Kulttuuritila Nuijamies

24.10.2023 Kokkola

Kokkolan kaupungintalo, Kokkola-sali

25.10.2023 Seinäjoki

Bio Rex Seinäjoki

26.10.2023 Vantaa

Teatteri Vantaa, Silkkisali

31.10.2023 Turku

Virastotalon auditorio

1.11.2023 Pori

Teknologiakeskus Pripoli

2.11.2023 Hyvinkää

Hyvinkääsali

7.11.2023 Rovaniemi

Hotel Santa Claus, Kirnu-sali

8.11.2023 Oulu

Lapland Hotel

9.11.2023 Jyväskylä

Tanssisali Lutakko

Tekijäiltamien sparrausryhmäläiset kertovat

Merkittävä osa Tekijäiltamia ovat yrittäjäsparraukset, joiden tärkein tehtävä on osoittaa tekemisen voima. Vaikka aikaa oli vain pari kuukautta, jokainen sparrattava sai aikaan markkinoinnissaan tai myynnissään arvokkaita asioita.

He kaikki ovat myös päässeet kertomaan oman tarinansa firmastaan ja sparrauksesta omalla tavallaan videolle. Tässä heidän esittelynsä, tunnelmansa ja kuvaukset aikaansaannoksista vain kaksi kuukautta kestäneestä intensiivisestä sparrauksesta.

Casemakers Oy, Henri Hänninen

Casemakers Oy valmistaa kuljetuslaatikoita mittatilauksena. Tutustu firmaan täällä >>>

Esittely


Tunnelmia


Tuloksia


Excel-kuiskaaja Mia Porrassalmi

Mia Porrassalmi laittaa firmasi tai ihan vain sinun oman Excel-osaamisen ruotuun. Lue lisää täältä >>>

Esittely


Tunnelmia


Tuloksia


Heica Oy, Katja Tervo ja Sonja Lumme

Heica Oy:n heinätyyny pitää huolta hevosesi hyvinvoinnista. Tarkempaa tietoa tästä >>>

Esittely


Tunnelmia


Tuloksia


Tallipihan Suklaapuoti, Hanne Tuori-Kalliokoski

Suomen ihanin suklaapuoti palvelee herkkusuita Tampereella ja verkkokaupassa >>>

Esittely


Tunnelmia


Tuloksia


Notarec Oy, Sofia Järnström

Rekrytointi- ja HR-palveluita kasvuyhtiöille. Tutustu tarkemmin >>>

Esittely


Tunnelmia


Tuloksia


Pii-Kettilä Oy, Sari Piensalo

Verhoilua, korjausta ja paikkausta niin vanhoille kuin moderneille kalusteille. Katso lisää >>>

Esittely


Tunnelmia


Tuloksia


Fysio-MM Oy, Mika Mustonen

Kunnon ylläpitoa ja terveyspalveluja Nurmeksessa. Tutustu tarkemmin >>>

Esittely


Tunnelmia


Tuloksia


Sideflow Oy, Kia Nyqvist

Hävikin vähentämistä, tuotannon suunnittelua ja vastuullisia tekstiilejä. Perehdy palveluihin >>>

Esittely


Tunnelmia


Tuloksia


Tekijäiltamat sinulle tarjoaa

Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Olemme Elo, suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Sijoitusvarat on hyvin hajautettu kansainvälisesti ja eri omaisuusluokkiin. Ne turvaavat eläkkeet ja luovat pohjaa kestäville tuotoille vuosikymmeniksi eteenpäin.

Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastaamme 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 252 000 eläkkeensaajasta ja 28 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Fennia

Olipa yrityksesi minkä kokoinen tahansa, saat meiltä kaikki tarvitsemasi vakuutukset. Tunnemme eri toimialojen riskit ja osaamme tarjota oikeanlaiset vakuutukset juuri sinulle. Kun vakuutusturva on kunnossa, voit huoletta keskittyä liiketoimintaasi.

Moontalk

Yritysten palveluoperaattori – älykkään vuoropuhelun puolesta. Päämäärämme on yritysten kommunikoinnin, työnteon sujuvuuden ja tuloksellisuuden tehostaminen. Kärkituotteemme on suosittu Mustalinja-mobiilivaihde, jossa yritys voi hallinnoida täysin mobiilisti puhelinkommunikaatiotaan.

Mainostoimisto Värikäs

Ihmiset muodostavat mielikuvia koko ajan ja kaikesta, väistämättä – myös sinun firmastasi, tuotteistasi ja palveluistasi. Meidän hommaamme on huolehtia ensinnäkin siitä, että visuaalinen ilmeesi on uskottava, toimii kaikkialla ja herättää positiivisia mielikuvia.

Yhtä tärkeää kuin yritysilmeesi on se, mitä viestit ja miten. Jokainen maailmalle tuuttaamasi viesti on brändiviesti, tahdot tai et. Me pidämme huolen siitä, että viestisi vakuuttaa, on kirkas ja jämpti sekä linjassa brändisi kanssa.

Suomen Yrittäjät

Yrittäjät on pienten ja keskisuurten yritysten yritysten etujärjestö, johon kuuluu noin 115 000 jäsenyritystä eri puolilta Suomea ja eri toimialoilta. Yrittäjät auttaa yrittäjiä, parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita Suomessa ja Euroopassa.

Oy TuloksenTuplausToimisto Ab

Hilaamme suomalaisia yrittäjiä palkkakuopasta markkinoinnin osaamista ja tekemistä sekä myyntitaitoja kehittämällä. Koulutamme ja valmennamme myyjiä niin pienissä kuin isoissa organisaatioissa.

Tekijäiltamia isännöi Pasi Rautio

Tekijäiltamissa tahtipuikkoa heilutan minä, Myyntikuiskaaja, markkinoinnin apumies Pasi Rautio.

Oy TuloksenTuplausToimisto Ab:n toinen perustaja, vuosikymmeniä myynyt, toistakymmentä vuotta myyjiä ja yrittäjiä kouluttanut ja valmentanut karvanaama.

Markkinointi ja myynti ovat leipälajejani, mutta erityisesti sydämen asiani on suomalaisten yrittäjien menestyminen. Siksi aikanaan kiersimme Markkinointi- ja Myynti-iltamissa ja siksi lähdemme taas tienpäälle Tekijäiltamien merkeissä.

Toivottavasti näen sinutkin siellä!

 

Pasi Rautio
Myyntikuiskaaja, markkinoinnin apumies
Oy TuloksenTuplausToimisto Ab
0400 300 385
pasi@tuplaamo.fi