Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

“Kiertelemätön palaute nettisivujesi kaupallisesta toimivuudesta!”

Asiakaskokemus alkaa nykyään aina verkosta. Siksi sinulla on sellaiset oltava, mutta sekään ei vielä riitä. Niiden täytyy:

  1. Houkutella kävijöitä
  2. Saada kävijä viihtymään sivulla ja tulemaan kenties uudestaan
  3. Saada kävijä ottamaan yhteyttä tai jättämään yhteystietonsa

Jos et tiedä hoitaako nettisivusi nämä tehtävät tai tiedät ettei hoida, mutta et tiedä miten voisit sivujasi parantaa, tämä analyysi on sinua varten.

Saat viiden kohdan analyysin ja yksityiskohtaiset parannusehdotukset

Käymme sivustosi läpi viidestä eri näkökulmasta ja annamme pisteet jokaisesta osa-alueesta. Osa-alueet ovat:

  • Ulkoasu
  • Käytettävyys
  • Nopeus
  • Hakukoneoptimointi
  • Sisältö

Jokaisen osa-alueen kohdalla annamme pisteiden lisäksi yksityiskohtaiset parannusehdotukset, jotka joko sinä tai sitten sivustosi tekijä voi sitten toteuttaa. Pyrimme siihen, että ehdottamamme parannukset eivät vaatisi isoja investointeja, mutta emme silti siloittele. Jos iso remontti on tarpeen, kerromme sen kyllä.

Rahanarvoisten ohjeiden hinta ei päätä huimaa

Kirjallisen analyysin hinta on vain 247 € (+ alv 24 %). Halutessasi voimme käydä analyysin läpi myös tunnin mittaisessa videopalaverissa verkon välityksellä. Tämän paketin hinta on 497 €.

Saat kirjallisen analyysin viimeistän viikon kuluttua tilauksesta. Videopalaveri onnistuu yleensä kahden viikon sisällä tilauksesta.

Lähdetään laittamaan perustaasi kuntoon, eli tekemään nettisivuistasi todellinen työkalu yrityksesi myyntiin ja markkinointiin!

 

Täysi Tuplaamo-takuu, jos et ole tyytyväinen, saat rahat takaisin

Kuten kaikessa Tuplaamon tekemisessä, tälläkin webinaarilla on täysi rahat takaisin takuu. Jos siis et saa koulutuksesta luvattua hyötyä, ilmoita siitä vain meille. Palautamme sinulle osallistumismaksun mahdollisimman pikaisesti.