Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Mikroyrittäjän kiihdytyskaista antaa eväät järkevään bisnekseen.

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

 1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
 2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
 3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.
Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.

Onko huomiosi oikeissa asioissa?

Aloit ehkä yrittäjäksi pakkoraossa, kun työnantajasi ulkoisti. Ehkä halusit toteuttaa intohimoasi ja se onnistui vain perustamalla yritys. Tai sitten sinua houkutti yrittäjän vapaus asettaa omat aikataulunsa.

Syy yrittäjän polulle lähtemiseen ei tietenkään ratkaise menestyksen kannalta mitään suuntaan tai toiseen. Hyvin usein se valitettavasti vain tarkoittaa sitä, että huomio keskittyy myytävän työn tekemiseen. Jos haluat menestyä, sinun täytyy sen sijaan keskittyä yrittäjyyteen. Siinä keskeisiä ovat tavoitteet, markkinointi ja myynti.

Mikroyrittäjän loukku on todellinen riski

Mikroyrittäjänä tai varsinkin yksinyrittäjänä sinulla on iso riski päätyä alipalkatuksi yhden tai kahden ison asiakkaan pelinappulaksi. Jotta vältät tuon kurimuksen, sinun täytyy osata markkinoida, myydä, tuotteistaa ja hinnoitella.

Kaikkiin noihin asioihin paneudut kahdeksan viikon mittaisella Mikroyrittäjän kiihdytyskaistalla. Luot itsellesi oikeanlaiset tavoitteet, opit rakentamaan markkinointisi, tuotteesi ja hinnoittelusi ja saat avaimet myynnin tekemiseen. Joka viikko saat konkreettisia vinkkejä uusien kauppojen saamiseen mahdollisimman nopeasti.

Kahdeksan viikon ohjelma ammentaa laajasta kokemuksesta

Tämän koulutuksen toteuttaa Oy TuloksenTuplausToimisto Ab, kavereiden kesken Tuplaamo. Käytännössä kouluttajina ovat Pasi Rautio ja Jukka Lahti.

Olemme olleet itse mikroyrittäjiä ja yli kymmenen vuoden taipaleella olemme auttaneet tuhansia pieniä yrittäjiä parempiin tuloksiin niin henkilökohtaisten sparrauksien kuin mm. Markkinointi- ja Myynti-iltamat -kiertueilla. Tämä koulutus ammentaa näistä kokemuksistamme.

Kahdeksan viikon aikana käydään läpi tällaisia asioita:

 • Tavoitteet – miksi tavoitteet ovat tärkeitä ja miten määrittelet ne.
 • Oikeanlaiset odotukset – mitä markkinoinnilta voi oikeasti odottaa.
 • Heti tuloksia – miten saat kauppaa nopeasti.
 • Kolme tapaa tuplata tulos – 26 prosentin parannus riittää!
 • Nopeat ja (lähes) ilmaiset tavat saada lisää myyntiä.
 • Ostamisen esteet – miksi asiakkaat jättävät ostamatta ja miten tasoitat heidän tiensä.
 • Perusta kuntoon – tarvitset ainakin nämä.
 • Sisältömarkkinointi – miten sisältömarkkinointi toimii ja miten sinä voit sitä hyödyntää.
 • Sähköpostimarkkinointi – miten hyödynnät tuottavinta markkinointitekniikkaa.
 • Hinnoittelu – nopein tapa kasvattaa tulosta.
 • Mainonta – mitä kanavia on tarjolla, mitä ne maksavat ja miten sinä voisit niitä hyödyntää.
 • Tulirinki – verkostoitumista, jossa kaikki voittavat asiakasta myöden.
 • Sinussakin asuu pieni (tai suuri) myyjä.
 • Käytännön ohjeita myyntityöhön.

Varaa paikkasi heti!

Nyt on aika tehdä päätös, että irtaudut tyypillisestä mikroyrittäjän kurimuksesta. Astu tielle kohti menestyvää yrittäjyyttä Mikroyrittäjän kiihdytyskaistan kautta. Pääset aloittamaan polkusi saman tien ostoksesi jälkeen. Sisällöt julkaistaan viikon erissä, eli kaikkea emme tunge kurkustasi alas kerralla.

Paketin hinta on 397 € + alv 24 %. Hintaan sisältyy Tuplaamon takuu: Jos toteutat koulutuksessa saamiasi oppeja etkä saa tuloksia, saat rahasi takaisin. Takaamme myös, että teemme kaikkemme, jotta pysyt tahdissa mukana ja siten kunnollista jälkeä aikaan.