Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Opi myymään paremmin – myyntipäivä B2B-myyjälle

Myynti on taitolaji. Sitä on syytä opiskella, vaikka olisi myynyt työkseen jo vuosia tai vuosikymmeniä. Tämän koulutuksen myötä aloittelija saa lentävän lähdön ja konkari löytää uusia tapoja tehdä tuloksia.

Käytännön myyntityössä yrittäjillä nousee selkeästi esiin kolme kipupistettä:

  1. Kontaktin ottaminen: ”Kyllä me sitten pärjätään, kun päästään vaan tapaamiseen.”
  2. Tarpeiden ja arvojen selvittäminen, hyötyjen myynti: “Kaikillehan tämä tuote sopii.”
  3. Kaupan päättäminen, eli klousaaminen, eli tilauksen saaminen: ”Asiakas lupasi palata, mutta ei ole mitään kuulunut.”

Näihin kolmeen teemaan pureutuu Tuplaamon myyntipäivä B2B-myyjälle.

Päivän aikana saat ison kasan työkaluja myynnin työkalupakkiisi:

  • Välineet potentiaalisten asiakkaiden löytämiseen
  • Miten saada tapaaminen
  • Myytkö ominaisuuksia vai etuja?
  • Myynnin vai ostamisen esteet
  • Oivallusmyynti vs ratkaisumyynti
  • Päätöksen kolme askelta

Koulutus on siis tarkoitettu myyjille, jotka myyvät tuotteita tai palveluita yrityksille.

​​“Koulutuspäivä on tuonut investoinnin moninkertaisesti takaisin”

​​“Mä olen asiakaspalvelija, en myyjä.”
​​Näillä sanoilla Expomatto Oy:n tukku- ja tapahtumamyyntiä tekevä Johanna Nieminen esitteli itsensä Tuplaamon tammikuun B2B-koulutuspäivän aamuna. Johanna uskoi, että myynti on hänen osaamisalueensa ulkopuolella eikä siten osannut ajatella sen kuuluvan hänen toimenkuvaansa. Sen vuoksi hän pohti pitkään osallistuisiko koulutuspäivään lainkaan. Lopulta hän päätti tarttua härkää sarvista, ja näin siinä kävi:
​​
​​“En ole koskaan nauttinut koulutuksissa istumisesta. Ensimmäiseksi piti päästä yli sellaisistakin peloista kuin että pitääkö siellä puhua jotain tai täytyykö esitellä itsensä. Pasi kuitenkin onnistui rennolla otteellaan luomaan mukavan ilmapiirin oppimiselle.
​​
​​Koulutus vapautti minussa jotain. Ymmärsin, että voin olla oma itseni ja palvella asiakkaita. Siihen ei vaadita mitään myyntijekkuja. Olen löytänyt rentouden tekemiseen. Uskallan tehdä päätökset itsenäisesti ja kohdata asiakkaan myös reklamaatiotilanteessa. Ennen revin hiuksia päästä, nyt uskallan kohdata tilanteet rennommin. Kaikki tekevät virheitä, minä ja asiakkaat. Jokaisesta tilanteesta voi oppia ja tulla paremmaksi.
​​
​​Parasta on se, että en ole millään tavalla kilpailuhenkinen, mutta nyt huomaan saavani lisää intoa ja vauhtia jokaisesta onnistumisesta. Hienoa on myös asiakkailta saatu palaute. ”Mä rakastan sua, koska yrität tehdä mahdottomasta mahdollisen”, päätti asiakas eilen puhelun ja minä vain yritin parhaani.
​​
​​Koulutuspäivä on tuonut investoinnin moninkertaisesti takaisin. Voin lämpimästi suositella päivää ihan jokaiselle: Yrittäjälle, palkolliselle, uran alussa olevalle, konkarille tai myyntikammoa potevalle. Konkretia, työvihkonen ja mukaan saatu materiaali on auttanut palaamaan päivän oppeihin.”
​​
​​Johanna Nieminen
​​Expomatto Oy
​​Expomatto.fi

Päivän ohjelma:

8.30 Aamukahvi
9.00 Koulutus alkaa, kontaktin ottaminen
10.00 Tauko
10.30 Koulutus jatkuu, kontaktin ottaminen
12.00 Lounas
13.00 Koulutus jatkuu, kaupan päättäminen
14.30 Iltapäiväkahvi
15.00 Koulutus jatkuu, kaupan päättäminen
16.30 Koulutus päättyy

Kouluttajana toimii Tuplaamon Pasi, eli myyntikuiskaaja Pasi Rautio.

Päivän hinta on 497 € + alv 24 %. Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit, kahvit ja lounaan sekä lisäksi käyttöoikeuden Verkostoitumisen vetovihjeet -videokoulutukseen (arvo 77 €).

Kullakin paikkakunnalla koulutukseen mahtuu vain 12 osallistujaa, koska tavoitteena on, että jokainen saisi yleisluontoisen opetuksen lisäksi myös avaimia juuri omaan tilanteeseensa. Tämä tapahtuu avoimen keskustelun kautta.

Sisältää Tuplaamon täystakuun!

Kuten Tuplaamolla yleensäkin, tämäkin koulutus sisältää täyden takuun. Jos et ole tyytyväinen koulutuksen antiin, maksamme mukisematta rahasi takaisin!

Paikkoja on hyvin rajoitetusti, joten ilmoittaudu pikaisesti! Aloita valitsemalla paikkakunta alta ja pääset tuotapikaa varmaan paikkasi:

14.8.2019, Helsinki
21.8.2019, Lappeenranta
26.8.2019, Turku
29.8.2019, Oulu
14.8.2019, Helsinki

21.8.2019, Lappeenranta

26.8.2019, Turku

29.8.2019, Oulu