Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Ilmainen webinaari 25.3.2021 klo 10.00:

Kaikki väki myymään!
Asenteen kääntöopas esimiehelle

Ajatteleeko sinunkin henkilöstösi, että myynti kuuluu vain myyjille?

Juoksevatko huolto- ja asennustiimit kohteissa, mutta eivät tajua, halua tai osaa kiinnittää huomiota asiakkaan selkeisiin tarpeisiin? Ehkä asiakkaat jopa kertovat sinulle, kuinka puhuivat asentajalle parista muustakin ongelmasta, mutta nämä ohittivat viestin jakarit oikosena. 

Miettivätkö laskutuksen Lauri tai Larissa kahvihuoneessa onko teillä tuotetta x saatavilla, kun kaksi asiakasta on jo aiheesta heiltä kysynyt, mutta kukaan ei tee asialle mitään?

Olet kenties yrittänyt tartuttaa kaikki myyvät -filosofiaa kertomalla siitä jokaisessa palaverissa. Olet tyrkyttänyt heille palkkioita, ehkä olet vähän uhkaillutkin. Tulostutit hinnastot kaikille työntekijöille ja viikkopalaverissa tsemppasit: “Nyt kaikki myy, tää on tosi iisiä kun vaan yritätte!” Kaikesta tästä huolimatta mikään viisari ei värähdä.

Hukkaamme valtavasti kaupallisia mahdollisuuksia päivittäin. Se ei useinkaan johdu huonosta tai viitsimättömästä henkilökunnasta, vaan peloista, asenteista sekä johtamisen ja myyntiprosessin puutteista.

Myyntivaihteen kääntäminen silmään ei käy pelkällä ranneliikkeellä, mutta oikeilla välineillä se kyllä onnistuu. 25.3.2021 klo 10.00 järjestettävässä ilmaisessa webinaarissa käyn läpi muutosprosessiin vaadittavat palaset.

  • Myyntihäpeä ja miten se poistetaan
  • Tuotteistus ja myyntiprosessi
  • Palkitse oikein
  • Kiitä, kehu, kannusta – läsnäoleva johtaminen.
Tämän paketin jälkeen osaat lähteä rakentamaan muutosta pitkäjänteisesti ja saat väkesi myyntiasenteen nousuun!

60 minuutin mittainen webinaari on tarkoitettu yrittäjille, yritysten johdolle ja esimiehille – heille, jotka voivat vaikuttaa henkilöstön johtamiskulttuuriin ja sen muutokseen. Jos sinä olet tällainen henkilö ja tunnistat ongelman, ilmoittaudu heti!

Kouluttajana on Myyntikuiskaaja Pasi Rautio, Markkinointi- ja Myynti-iltamista tuttu. 27 vuotta myyntiä, asiakaspalvelua ja markkinointia.

Ilmoittaudu ilmaiseen webinaariin tästä