Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Joku katsoo kilpailijoiden hintoja ja asettaa omansa niiden mukaan, toinen laskee kustannukset ja jonkin prosentin niiden päälle, kolmas tempaisee tuulesta. Olipa tapa mikä hyvänsä, hinnoittelu on meille yrittäjille yksi hankalimmista asioista.

Toisaalta pitäisi saada rahaa laskuihin ja palkkoihin ja pieni voittokin olisi kiva. Toisaalta ostaako kukaan, jos hinta on kunnollinen?

Ja sitten on myös se mielikuvapuoli. Alhainen hinta houkuttelee monia, mutta samalla yritys profiloituu tusinatavaran myyjäksi. Korkeammalle hinnalle löytyy vähemmän ottajia, mutta samalla tuote ja firma kohoavat premium-luokkaan.

Tuotteistajaguru Jari Parantainen on yksi valtakunnan ykkösasiantuntijoita myös hinnoittelussa. Se kun on luonnollisesti iso osa mitä tahansa tuotteistamisprojektia. Hänen teesinsä kuulostaa rajulta, mutta silti se on totta:

”Kallis on hyvää, halpa on huonoa.”

Haastattelin Jaria reilu vuosi sitten hinnoittelusta. Aikaa on kulunut, ja silloin promosimme historian ensimmäistä Tuplaamo Liveä, mutta periaatteet eivät ole muuttuneet miksikään.

Pari viikkoa sitten julkaisimme tuotteistamishaastattelun, ja sen yhteydessä sain kyselyjä siitä, löytyykö yli vuoden takainen hinnoitteluhaastis jostakin. Tässä se nyt siis on, ole hyvä:

« | »

Hae opit myyntiin ja markkinointiin Tuplaamon koulutuspäivistä

Kuhunkin koulutukseen on tarjolla vain 12 paikkaa, joten kannattaa ilmoittautua pikaisesti!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!