Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Yrittäjän unelmapaketti lahjaksi!

167.00 

Joillekin ihmisille on tuskallisen vaikeaa keksiä lahjaa ja moni yrittäjä kuuluu tuohon joukkoon. Tämä paketti ratkaisee ongelman kertaheitolla!

Paketissa on valtava kasa oppia ja innostusta markkinointiin ja myyntiin juuri yrittäjän näkökulmasta.

68 varastossa

Kuvaus

Täydellinen lahja yrittäjälle tai yrittäjähenkiselle

Joillekin ihmisille on tuskallisen vaikeaa keksiä lahjaa. Moni yrittäjä kuuluu tähän joukkoon, sillä eihän heillä ole vapaa-aikaa, harrastuksia tai kiinnostuksen kohteita oman firman ulkopuolella. Tietenkin silloin olisi kiva antaa vapaa-aikaa, mutta sepä ei olekaan ihan helppoa – paitsi nyt! Tehokas markkinointi ja tuloksellinen myynti auttavat yrittäjää tienaamaan hieman vähemmällä työllä saman tai enemmän kuin aikaisemmin. Siksi Tuplaamon unelmapaketti on täydellinen lahja jokaiselle yrittäjälle. Paketti sisältää kaiken tämän:

Yhteishinta näille kaikille pakettina on 167€. Voit tutustua paketin tuotteisiin klikkaamalla kunkin tuotteen nimeä. Myynti-iltamien tallenne on tällä hetkellä saatavina vain tässä paketissa.

Ja tässä hieman osallistuneiden kommentteja:

Toimitamme paketin sinulle postitse. Mukana on Pieru tuulikaapissa -kirja sekä kortti, jonka avulla lahjan saaja pääsee lunastamaan muut tuotteet itselleen verkossa Tuplaamon Putiikista.  Me paketoimme koko setin kauniisti Tuplaamon tyyliin ja laitamme sen erillisessä kirjekuoressa sinulle. Voit sitten antaa paketin sellaisenaan tai kääriä lahjan itse uudelleen haluamallasi tavalla. Jos lähipiirissäsi on yrittäjiä tai yrittäjäksi aikovia, tätä tarjousta ei kannata ohittaa! 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yrittäjän unelmapaketti lahjaksi!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Preview
Close