Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Yrittäjän sähköinen unelmapaketti lahjaksi!

149.00 

Joillekin ihmisille on tuskallisen vaikeaa keksiä lahjaa ja moni yrittäjä kuuluu tuohon joukkoon. Tämä paketti ratkaisee ongelman kertaheitolla!

Paketissa valtava kasa oppia ja innostusta markkinointiin ja myyntiin juuri yrittäjän näkökulmasta.

95 varastossa

Kuvaus

Täydellinen lahja yrittäjälle tai yrittäjähenkiselle

Joillekin ihmisille on tuskallisen vaikeaa keksiä lahjaa. Moni yrittäjä kuuluu tähän joukkoon, sillä eihän heillä ole vapaa-aikaa, harrastuksia tai kiinnostuksen kohteita oman firman ulkopuolella. Tietenkin silloin olisi kiva antaa vapaa-aikaa, mutta sepä ei olekaan ihan helppoa – paitsi nyt! Tehokas markkinointi ja tuloksellinen myynti auttavat yrittäjää tienaamaan hieman vähemmällä työllä saman tai enemmän kuin aikaisemmin. Siksi Tuplaamon unelmapaketti on täydellinen lahja jokaiselle yrittäjälle. Paketti sisältää kaiken tämän:

Yhteishinta näille kaikille on 149 € (sis alv.). Voit tutustua paketin tuotteisiin klikkaamalla kunkin tuotteen nimeä. Myynti-iltamien tallenne on tällä hetkellä saatavina vain tässä paketissa. Alla tunnelmapaloja Myynti-iltamat-kiertueelta.

Ja tässä hieman osallistuneiden kommentteja:

Ostettuasi tuotteen saat sähköpostiisi PDF-lahjakortin, jonka voit antaa lahjan saajalle haluamallasi tavalla – tulosteena tai sähköisenä. Lahjakortissa olevan koodin avulla hän pääsee lunastamaan tuotteet itselleen verkossa Tuplaamon Putiikista. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yrittäjän sähköinen unelmapaketti lahjaksi!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Preview
Close