Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Markkinointi-iltamat -koulutus, videotaltiointi

47,00  (sis. alv)

Tästä saat massiivisen paketin markkinointitietoutta lähes 3 tunnin videon muodossa!

Markkinointi-iltamat kiersi Suomea kolmen kiertueen rykäyksin keväällä 2016, syksyllä 2016 ja keväällä 2017. Hangosta Utsjoelle yltäneet kiertueet tavoittivat lähes 7000 kuulijaa ja vierailivat 45 paikkakunnalla. Markkinointi-iltamat 3 -kiertue päättyi 6.4. Tampereelle, Tampereen yliopiston juhlasaliin, jonne oli kokoontunut lähes 600 osallistujaa kuulemaan kahmalokaupalla konkreettisia markkinointineuvoja. Tämä video on taltioitu tuossa tilaisuudessa.

“Markkinointi-iltamat oli hauska, opettavainen pläjäys, jossa käytiin läpi perusasiat höystettynä uusilla oivalluksilla. Tätä ei kannata jättää väliin, vaikka kuinka kotisohva ja harrastukset houkuttelisivat enemmän.”

Kuvaus

Traileri eli maistiainen taltioinnista:

Markkinointi-iltamista sanottua:

“Suosittelen kaikille yrittäjille sekä oman ja muiden elämän ankeuttajille. Näitä asioita kannattaa muutama hetki miettiä.
Illan alusta loppuun asti oli hyvä mieli, ja hymyilytti. Jopa niin hyvä, että jo ihan tilaisuuden aluksi tirautin muutamat onnenkyyneleet.”

“En ole hetkeen ollut näin virkistävässä tilaisuudessa. Hyvin tuli perseelle potkittua. Herätti ajatuksia ja ajattelemaan asioita.”

“Sisältö loistava ja upeasti esitetty. Tässä koulutuksessa ei tarvitse haukotella!
Voin suositella kenelle tahansa markkinoinnin parissa päätään raapivalle.”

“Pasia voisi kuunnella vaikka kuinka monta kertaa, nyt kolmatta kertaa parin vuoden sisällä… Aivan MAHTAVAA asiaa ja monta juttua jo laitettu toteutukseen.. Kiitos”
Juha Hentula
JH TUKKU