Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

DISC-päivä myyjälle

497.00 

Me kaikki olemme erilaisia, viestimme ja käyttäydymme eri tilanteissa eri tavoin. Mitä paremmin osaat lukea ihmisiä, sitä enemmän myyt. Extended DISC -analyysi antaa vastauksia, miten voimme viestiä tehokkaammin erilaisten ihmisten kanssa. Tuplaamon DISC-päivästä saat avaimia parempaan ihmistuntemukseen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Me kaikki olemme erilaisia, viestimme ja käyttäydymme eri tilanteissa eri tavoin. Extended DISC -analyysi antaa vastauksia, miten voimme viestiä tehokkaammin erilaisten ihmisten kanssa. Analyysi auttaa sinua parantamaan itsetuntemustasi ja käyttämään omia tiedostettuja ja tiedostamattomia käyttäymismalleja tehokkaammin arjessa. Päivän aikana opiskelemme seuraavia asioita:

Erilaiset ihmistyypit
Erilaiset kommunikointityylit
Ostopäätöstyylit

Koulutuksen hinta on 497 € (sis. alv 24 %) ja se sisältää koulutuksen, kahvit ja lounaan. Jokainen osallistuja saa Extended DISC -analyysin työkirjana sekä videokoulutukset käyttöönsä vuodeksi.

TAKUU: Kuten Tuplaamolla yleensäkin, tämäkin koulutus sisältää takuun. Jos et ole tyytyväinen koulutuksen antiin, maksamme mukisematta rahasi takaisin!

Koulutus alkaa aamukahvilla / -teellä kello 8.30 ja päättyy kello 16.30. Koulutuspäivään otetaan maksimissaan 12 osallistujaa.

Lisätiedot

Aika ja paikka

Helsinki, 4.6.2019, Jyväskylä, 7.6.2019, Kuopio, 14.6.2019, Tampere, 19.6.2019, Helsinki, 15.8.2019, Lappenranta 20.8.2019, Turku 27.8.2019, Oulu, 30.8.2019

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “DISC-päivä myyjälle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Preview
Close