Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

ActiveCampaign-paketti

307,00 887,00 

Meidän valintamme sähköpostimarkkinointiin ja markkinoinnin automaatioon on ActiveCampaign ja suosittelemme sitä myös sinulle. Tilaa tästä yhdessä paketissa järjestelmä vuodeksi käyttöön sekä ohjevideopaketti.

Paketti ei sisällä valmiita kontakteja eli ts. kontaktimäärät tarkoittavat, kuinka paljon sinulla on mahdollisuus lisätä omia kontaktejasi ActiveCampaign-järjestelmään.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Ota sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaation perusteet haltuun kerralla!

Olet taatusti kuullut paljon sähköpostimarkkinoinnin erinomaisuudesta yrittäjän työkaluna. Se on kiistatta tehokkain markkinointiväline yhä edelleen.

Alkuun pääseminen asiassa kuin asiassa tuottaa aina tuskaa. Kun ei oikein tiedä mitä on tekemässä, alkaa ahdistaa ja sen myötä siirtää aloittamista jatkuvasti eteenpäin. Sähköpostimarkkinoinnin kohdalla nyt on tullut aika lopettaa odottelu ja tarttua toimeen. Tämän tehopaketin avulla olet parin päivän päästä jo pitkällä.

ActiveCampaign vuodeksi + kattava ohjevideopaketti

Meidän valintamme sähköpostimarkkinointiin ja markkinoinnin automaatioon on ActiveCampaign ja suosittelemme sitä myös sinulle. Se tuo edullisesti työkalupakkiisi tehokkaan sähköpostimarkkinoinnin ja sellaiset markkinointiautomaation työkalut, joita et saa muualta lähimainkaan vastaavalla hinnalla. ActiveCampaign on siis täydellinen valinta etenkin pienelle yritykselle.

Jotta käyttöönotto olisi mahdollisimman kivuton, olemme tehneet sinulle kattavat käyttöohjeet. Niiden avulla pääset alkuun ja pidemmällekin. Opit mm.

– Lisäämään jo olemassaolevat kontaktisi järjestelmään. Tämä tarkoittaa muuten sitä, että vaikka olisit jo aikaisemmin käyttänyt jotakin palvelua, siirtyminen ActiveCampaigniin onnistuu näppärästi
– Lähettämään kampanjaviestejä koko listallesi tai tietylle, tarkkaan määritellylle osalle sitä
– Lukemaan kampanjoidesi tuloksia
– Luomaan liidimagneetin tilauslomakkeen
– Rakentamaan yksinkertaisia automaatioita

Ohjevideot on kuvattu ennen ActiveCampaignin ulkoasun uudistumista, mutta toiminnot ovat pysyneet edelleen samana. Älä siis hämmenny, vaikka valikkorivi on ohjevideolla hieman erinäköinen omaan sivuusi verrattuna!

Tuskailin yksikseni sähköpostiautomaatioiden kanssa, kunnes löysin Tuplaamon Activecampaign-paketin ohjevideoineen. Vuoden paras ostos. Videoiden ohjeilla oli todella helppo edetä. Ilman tätä pakettia olisi mennyt nuoruus hukkaan. Älä yritä ilman sitä.

– Jyrki Pasanen, partner,  Framilla Finland Oy

Jos et vielä käytä mitään sähköpostimarkkinoinnin välinettä tai vaikka käyttäisitkin, nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen ja ottaa käyttöön ActiveCampaign. Hyödyntämällä tämän tarjouksen saat järjestelmän perusversion käyttöösi ensimmäisen vuoden ajaksi sekä arvokkaan ohjevideopaketin sikamaisen edulliseen yhteishintaan. Lopullinen kokonaisinvestointi riippuu siitä, kuinka paljon sinulla jo on kontakteja eli asiakkaiden ja asiakasehdokkaiden sähköposteja tallessa.

Paketti ei sisällä valmiita kontakteja eli ts. kontaktimäärät tarkoittavat, kuinka paljon sinulla on mahdollisuus lisätä omia kontaktejasi ActiveCampaign-järjestelmään.

Siis:

500 kontaktia (sähköpostiosoitetta): ActiveCampaign Lite vuodeksi + ohjevideot = 307 €
1000 kontaktia: ActiveCampaign vuodeksi + ohjevideot = 387 €
2500 kontaktia: ActiveCampaign vuodeksi + ohjevideot = 497 €
5000 kontaktia: ActiveCampaign vuodeksi + ohjevideot = 647 €
10 000 kontaktia: ActiveCampaign vuodeksi + ohjevideot = 887 €

Kun kontaktimääräsi nousee laskutusjakson aikana yli valitsemasi, veloitetaan sinulta lisämaksu.

Tilaa siis ActiveCampaign nyt vuodeksi ja samalla kattavat ohjevideot. Tilisi on käytettävissä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja videot saat katsottavaksesi heti.

Lisätiedot

Kontaktimäärä

500 kontaktia, 1000 kontaktia, 2500 kontaktia, 5000 kontaktia, 10 000 kontaktia