Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

“Oli aivan MAHTAVAA! Olin niin intoa täynnä, ettei uni meinannut tulla silmään!”

Opi lisää ja innostu markkinoinnista yhä uudelleen – katso Markkinointi-iltamia niin paljon kuin sielu sietää!

Kolme tuntia käytännön ohjeita yrittäjälle markkinoinnin tekemiseen.

Kaikista sinun jokapäiväiseen työhösi liittyvistä asioista viime vuosina eniten on muuttunut markkinointi. Mahdollisuudet ovat kasvaneet valtavasti ja samalla epävarmuus: mitä pitäisi tehdä, mitä kannattaisi tehdä, mistä aloittaa.

Juuri siksi Markkinointi-iltamat -kiertue lähti liikkeelle ja sen käytännönläheinen ote keräsi ylistystä. Eikä pelkästään sitä, vaan myös yli 7000 yrittäjää ympäri Suomen kuulemaan markkinointiepistolaa.

Moni jäi kuitenkin iltamista paitsi ja valitettavasti lisää tätä herkkua ei enää ole tulossa. Onneksi tämä kiertueen viimeisen keikan taltiointi pelastaa tilanteen! Pääset kokemaan sen, mistä esimerkiksi valokuvaaja Iita Sillanpää sanoi:

“Sain paljon käytännön vinkkejä omaan markkinointiin, sekä ennen kaikkea entisestään intoa ja puhtia työskentelyyn. Harvoin saa raudankovaa tietoa ja yltiömäistä innostusta samassa paketissa.”

Tuplaamon Pasi kertoo asiat niin, että paksukalloisempikin ymmärtää ja suomalaisempikin innostuu

Tässä koulutuksessa käydään läpi nykyaikaisen markkinoinnin perusasioita. Kyllä, paljon juuri sellaisia asioita, jotka sinä jo “tiedät”. Laitoin tuohon lainausmerkit, koska jos perusasiat eivät ole markkinoinnissasi kunnossa, et oikeasti tiedä mitä ne ovat. Olet ehkä kuullut, mutta et ole sisäistänyt niitä.

Luultavasti olet kuullut ne sellaisessa perinteisessä, tylsässä koulutuksessa tai ehkä olet lukenut ne kirjasta. Et ole milloinkaan kuullut niitä tällaisessa paketissa, tällaisella tavalla kerrottuna.

Tarina alkaa maailman ja markkinoinnin muutoksesta. Sen jälkeen puhutaan perusasioiden kuntoon laittamisesta, liidimagneetista, sähköpostimarkkinoinnista, mainonnasta, sosiaalisesta mediasta, sosiaalisesta myynnistä ja suosittelumarkkinoinnista.

Sokerina pohjalla odottaa hyvin konkreettinen taktiikka, eli yhdeksän sanan sähköposti. Markkinointi-iltamiin osallistuneet ovat raportoineet hyvistä tuloksista kautta linjan, mutta konkreettisimmat seuraukset ovat tulleet tämän taktiikan noudattamisesta. Esimerkiksi fysioterapiayrittäjä teki 3400 euron liikevaihdon viiden minuutin työllä.

Katso tästä makupaloja tallenteesta:

Osta tallenne + Tuloksentuplauskirja e-kirjana ja ääniversiona

Kun toimit nopeasti, saat Markkinointi-iltamat -tallenteen lisäksi Tuloksentuplauskirja 50 + 1 markkinointitaktiikkaa yrityksesi menestykseen -kirjan sekä e-kirjana että ääniversiona yhteishintaan 57 € (sis. alv).

“Täytyypä sanoa että monenmoisissa seminaareissa ja kursseilla on tullut oltua – tämä oli vastaavanlaisista tapahtumista paras ikinä!”

Ei kai yli 800 yrittäjää voi olla väärässä? Kai se teoriassa on mahdollista, mutta epätodennäköistä. Tässä vain muutamia niistä ylistävistä palautteista, joita osallistujat ovat Markkinointi-iltamista antaneet:

“Täytyypä sanoa että monenmoisissa seminaareissa ja kursseilla on tullut oltua – tämä oli vastaavanlaisista tapahtumista paras ikinä! – Markkinointi voi olla parhaimmillaan hyvän tuulen levittämistä! Hulvaton meininki. Kotimatkakin sujui hyvin uudenlaisia aatteita miettiessä. Ja erilaisia raikkaita toimintatapoja. Hyvä mieli jatkui seuraavana päivänä. – Parantamista en keksi. Mutta suosittelen lämpimästi, tämä on tosiaankin sopivasti herättävä tilaisuus kaikille yrittäjille.”

Minna Järvinen

Mellis Oy

“Parasta on se fiilis mikä tästä jää, itse uskon toistojen voimaan joten on tullut istuttua lehterille jo useamman kerran. Ollaan Pasin viitoittamalla tiellä edetty joka kerta vähän. Nykyajan markkinoilla pelivälineet täytyy olla kunnossa. Onneksi kilpailijat eivät olleet mukana kuulemassa tätä.
-kiitos-”

Henri Lundell

Suomen Vesirakenne

“Kiitos hienosta, ammattitaitoisesta esityksestä! Tempo oli huikea! Mutta ei liian kova. Esitys oli voimaannuttava ja toi esille asioita joita on hyvä kehittää omassa toiminnassaan edelleen eteenpäin. Tarinat ovat hyviä avaamaan asioita ajatustasolla!”

Jorma Ronkainen

Episteme Oy

“Valtava positiivinen energialataus tässä esityksessä. Selkeä, ajankohtainen, hyviä käytännön neuvoja. Tätä juuri tarvitsin. Suosittelen yrittäjille ja kaikille markkinoinnista vastaaville ja kiinnostuneille työntekijöille.”

Sonja Sjöblom-Rindell

Huokuva

“Osallistuin Markkinointi-iltamiin Seinäjoella ja en oikein tiennyt, mihin tulin. Pasi ei ollut aikaisemmin minulle tuttu persoona, joten ennakko-odotuksia ei ollut. Ilta oli niin mahtava, että en varmaan montaa kertaa elämässäni ole nähnyt yhtä vaikuttavaa esitystä. Ja takuuvarmasti oli paras koulutus, jossa olen ollut läsnä.

Monesti tuntuu, että oman yrityksen kehittäminen on loputon suo ja tehtävää on jos vaikka minkälaista. Pasi hahmotteli asiat pieniin kokonaisuuksiin, joista on helppo pala palalta ryhtyä kehittämään toimintaa. Työkirja toimii hyvänä muistutuksena, jos kokonaisuus alkaa uudelleen tuntumana sekavalta.

Kiitos Pasille! Erittäin hyvä koulutus ja paljon tärkeätä asiaa. Energiasi tarttui minuunkin.”

Marleena Haatainen

Metallivaruste.fi

“Jestas mikä koulutus! Sain monta hyvää vinkkiä ja löysin korjattavaa hoitolani sivuille ja markkinointiin. Niitä alan työstää oitis ja käyttää vanhojen ja uusien asiakkaiden tavoittamiseen.
Suosittelen koulutusta ihan kaikille yrittäjätutuilleni.”

Soile Teitti

Luontaishoitola Helmenhohde

Nappaa iltamat-tallenne ja lataa markkinointiakkusi yhä uudelleen ja uudelleen

Taidot ovat tärkeitä, mutta toteutus ratkaisee. Toteuttamiseen tarvitset intoa ja sitä Markkinointi-iltamat tarjoaa roppakaupalla. Kun siis ostat tämän tallenteen, voit ladata markkinointiakkusi aina, kun virta tuntuu olevat vähissä.

Ja tietysti tulet samalla palauttaneeksi mieleesi perusasioita – niitä, jotka lopulta ratkaisevat yrityksesi menestyksen.

Toimi nopeasti, niin saat Tuloksentuplauskirjan e-kirjana ja äänikirjana kaupan päälle!

Iltamista saat paljon vinkkejä, mutta kun ostat tallenteen juuri nyt, saat kaupan päälle valtavan kasan lisää ideoita ja asiaa markkinoinnista. Saat nimittäin kuuluu Tuloksentuplauskirja – 50 + 1 markkinointitaktiikkaa yrityksesi menestykseen sekä e-kirjana että ääniversiona.

Saat siis valtavan paketin sekä katsottavaa, kuunneltavaa että luettavaa.

Tämän kaiken saat paketissa:

✅ Markkinointi-iltamat -videotallenne, kesto noin 3 tuntia
 • Markkinoinnin muutos
 • Perusasiat kuntoon
 • Liidimagneetti
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Mainonta
 • Sosiaalinen media
 • Sosiaalinen myynti
 • Suosittelumarkkinointi
 • Yhdeksän sanan sähköposti
✅ Markkinointi-iltamien työkirja, pdf-versio
✅ Tuloksentuplauskirja – 50 +1 markkinointitaktiikkaa yrityksesi menestykseen
 • E-kirja
 • Äänikirja

Rajoitetun ajan koko paketti vain 57 €!

Tyypillisesti tällaiset videokoulutukset maksavat satoja euroja, mutta koska Markkinointi-iltamat oli kumppaneiden rahoittama kokonaisuus, pystymme tarjoamaan tallenteen todella edullisesti. Kun jo pelkästään Tuloksentuplauskirjan ääni- ja e-kirja -versiot kustantavat normaalisti lähes 20 €/laaki, on paketin kokonaishinta suorastaan ryöstöhalpa! Maksat näistä kaikista yhteensä 57 € (sis. alv).

Tämän ei siis pitäisi olla vaikea päätös. Ala nostaa yrityksesi markkinoinnin tasoa Markkinointi-iltamien ja Tuloksentuplauskirjan avulla juuri nyt! Tämä tarjous on voimassa vain maaliskuun loppuun asti.

Täysi Tuplaamon takuu koskee tätäkin tarjousta

Kuten aina meiltä ostaessasi, saat nytkin mukaan takuun. Jos et mielestäsi saa sitä mitä uskoit ostavasi, palautamme rahasi sinulle mukisematta.

PS. Luonnollisesti saat materiaalit heti käsiisi, eli voit aloittaa markkinointiakkusi lataamisen heti hoidettuasi kassamuodollisuudet!

PPS. Paketti on käytettävissäsi niin kauan kuin tämä sivusto on olemassa. Tämä kauppa ei siis sisällä mitään aikarajoituksia.

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!