Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

“Yrittäjä, lopeta markkinointituskailusi, kikkojen metsästäminen ja jokapäiväinen improvisointi. Hanki tiekartta, joka johdattaa sinut todellisiin tuloksiin!”

Jos tiedät tarkkaan mitä teet omassa markkinoinnissasi, olet friikki, maailman yhdeksäs ihme. Kaikki muut yrittäjät elävät jatkuvassa epävarmuudessa, sillä koko markkinoinnin kenttä on muuttunut tällä vuosituhannella käsittämättömän paljon.

Markkinointi oli yksinkertaista 20 vuotta sitten. Yrittäjä laittoi lehteen ilmoituksen ja jäi odottamaan asiakkaiden käyntiä tai soittoa.

Nyt pelkästään yhdessä vuodessa ilmestyy niin paljon uutta tekniikkaa, kanavaa ja mahdollisuutta, että kaiken sen haltuun ottaminen ei vain onnistu yhdeltä ihmiseltä.

Pieni yrittäjä ei voi keskittyä kaikkiin markkinoinnin muutoksiin, kun pitää sitä firmaa muutenkin hoitaa. Uusien välineiden ja tekniikoiden tulvassa sitten helposti lamaantuu. Ei tee mitään, kun ei tiedä mistä aloittaa. Alkaa ahdistaa.

Tarvitset selkeän markkinointikonseptin, joka tuo sinulle työrauhan ja samalla kovia tuloksia

Mitä kirkkaampi suunnitelma sinulla on sille, miten teet markkinointiasi ja myyntiäsi, sitä turvallisemmin mielin voit seurailla maailman muutoksia. Sitä helpompi sinun on tuoda valikoituja uusia elementtejä mukaan, tehdä kokeiluja ja irtiottoja.

Selkeä konsepti tekee kaikesta tekemisestäsi huomattavasti helpompaa ja tarjoilemme sinulle sellaisenjokaista pientä naksahdusta myöten markkinointileirillä. Leirin nimen olet luultavasti jossain jo kuullutkin. Se on TuplaamoLive – Markkinointi2020.

TuplaamoLive syntyi tekemään sinun elämästäsi helpompaa

Leirillä vapautamme sinut keskittymään konkreettiseen. Tarjoamme sinulle paketin, jonka myötä voit unohtaa poukkoilun ja keskittyä vain niihin markkinointitaktiikoihin ja -kanaviin, jotka yhdessä määrittelemme sinulle.

Kun olet tehnyt suunnitelman paperille, sinun ei tarvitse vilkuilla jatkuvasti ympärillesi tai miettiä miten ihmeessä ehdit tehdä kaiken. Voit ryhtyä toimeen heti ja luottaa siihen, että tuloksia tulee.

Ja kun vielä toteutus tähtää koko markkinoinnin automatisoimiseen mahdollisimman pitkälle, sinä voit yhä enemmän keskittyä johtamaan yritystäsi, palvelemaan asiakkaitasi tai tekemään jotakin aivan muuta kuin murehtimaan ensi kuun laskutusta.

TuplaamoLiven eväillä teet vuodesta 2020 parhaasi koskaan

Kun yli neljä vuotta sitten ryhdyimme kehittämään TuplaamoLiveä, kutsuimme sitä koulutukseksi. Aika pian aloimme kuitenkin puhua leiristä. Nimitys muuttui, koska halusimme tehdä tapahtumasta paikan, jossa jokainen pystyisi keskittymään itse asiaan.

Halusimme tehdä TuplaamoLivestä myös tapahtuman, jossa yrittäjä auttaa toistaan. Jotta sellainen henki voi syntyä, täytyy osallistujien viettää paljon aikaa yhdessä.

Olemme saavuttaneet tavoitteet kirkkaasti jo viitenä vuonna peräkkäin!

Näin osallistujat kommentoivat TuplaamoLiveä

Yli 40 yrittäjää on osallistunut TuplaamoLiveen, muutamat kahdesti ja yksi jopa neljä kertaa. Tässä hieman kommentteja Liveen uskaltautuneilta.

Päivi Ikonen, Ecotek Oy

Lisa McWhirter, McWhirter photography

Juha Tuikkanen, StressFree.fi

Hennamari Hietala, InMedi Oy

Noora Bergroth-Rantanen, IHASTUS Design Oy

Minna Hänninen, GreenDreams Oy

“Kyllähän tuplaamolive oli potku persuksille ja tsemppaava halaus yhtä aikaa. Sain paljon hyvä vinkkejä, ohjeita ja neuvoja olen pistänyt ne vuoden aikana käyttöön. Paljon on vielä tehtävää, mutta ainakin omasta mielestäni olen toteuttanut paljon leiriltä saamiani ohjeita! Erityisen tyytyväinen olen sähköpostimarkkinoinnin automaatioon ja sitä kautta liidien keräämiseen. En ollut aikaisemmin tehnyt mitään tämän asian eteen.

Markkinointia pitää yhä edelleen kehittää ja pitää kiinni suunnitellusta – nyt tahtoo olla vähän niin, että hienosta suunnittelusta huolimatta työkiireiden paineessa en ehdi/jaksa niistä huolehtia. Ehkä se on tätä yksinyrittäjän arkea kun pitää venyä joka suuntaan niin joku osa jää vähälle huomiolle. Tuotteistaminen ja hinnasto on kuitenkin edennyt ja ne on nyt hanskassa. Ainahan niitä voi parantaa, mutta ainakin se “eka kierros” on saatu nyt jaloilleen.”

Mira Manninen, Auria Yrityslaskenta Oy

“Sisältö oli ihan timanttia. Luulin, että meillä on paljon asioita jo tehty mutta paras anti oli oikeastaan se, että koskaan ei tule valmista vaan aina voi parantaa. Asiat olisi voinut sinänsä lukea kirjoistakin, ja oli kyllä luettukin, mutta aina on eri asia kuunnella osaavien ihmisten esitystä ja saada konkreettisia neuvoja eteenpän menemiseksi. Myös muiden kommentit ja kommentointi, sekä saamat ohjeet saivat omat ajatukset liikkeelle ihan eri tavalla kuin jos niitä pohtisi vain itsekseen.

Kiitoksen ansaitsee myös se, että aikatauluista pidettiin kiinni eikä löysää sisältöä ollut (mikä usein on pitkien koulutusten ongelma). Päivät oli rytmitetty hyvin, sillä ajankulumista ei edes huomannut.”

TuplaamoLive – Markkinointi2020, 24.-26.10.2019

Jos siis haluat selkiyttää markkinointisi ja saada kunnon suuntaviivat tulevalle vuodelle, kannattaa ilmoittautua heti, kun se on mahdollista. Paikkoja riittää vain 15 ensimmäiselle. Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua etujoukkoihin ja saat kutsun leirille ensimmäisten joukossa. Lomake ei sido Sinua mihinkään, emmekä lähetä kuin TuplaamoLiveen liittyviä viestejä.

Toivottavasti nähdään TuplaamoLivessä!

– Jukka ja Pasi Tuplaamosta

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!