Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Tule mukaan auttamaan Suomen nuoria ja luomaan samalla yrityksellesi vieläkin kukkeampaa tulevaisuutta!

Hei yrittäjä, yrityspäättäjä, rekrytoinnista vastaava! Haluaisitko sinä saada töihin nuoria, jotka hallitsevat vähintäänkin asiakaspalvelun ja myynnin perusteet? Tai haluaisitko sinä ylipäätään auttaa nuoria työllistymään? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.

Nuoret pelastavat Suomen, annetaan heille työkalut sitä varten!

Minulla on pieni tavoite. Minä haluan pelastaa Suomen. Olen päättänyt tehdä sen auttamalla ihmisiä markkinoimaan ja myymään omia tuotteitaan ja palveluitaan paremmin. Aloitin työn tekemällä kiertueet, joilla autettiin 12 tuhatta yrittäjää ja yrittäjäksi aikovaa 80 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Nyt haluan viedä työn seuraavalle tasolle ja suoraan sinne missä on meidän tulevaisuus. Nuorissa.

Haluan auttaa nuoria ymmärtämään mitä on asiakaspalvelu ja myynti. Haluan auttaa nuoria kartuttamaan taitovarastoa jo ensimmäisen kesätyön kynnyksellä. Haluan, että nuorten taitopankissa on ymmärrys siitä mitä taitoja yritykset ja yrittäjät toivovat nuorilla olevan. Haluan auttaa heitä polun alkuun, jotta he voivat omalla panoksellaan auttaa yrityksiä palvelemaan asiakkaitaan paremmin.

Tässä voittavat kaikki

Asiakkaat saavat parempaa palvelua. Työllistävät yritykset saavat tyytyväisempiä asiakkaita ja sitä kautta parempaa tulosta. Yrittäjät ja yritykset saavat askeleen valmiimpia nuoria töihin. Nuori saa jokaisen ammatin perusteisiin oppia, jonka avulla ne tulevien työpaikkojen ovet aukeaa ehkä aavistuksen helpommin.

 

Mikä tärkeintä, siitä ensimmäisestäkin kesätyöstä saattaa tulla parempi kokemus, kun ymmärtää ihmisten kohtaamisen olevan sarja yksinkertaisia asioita eikä astrofysiikkaa. Nuoren on helpompaa mennä töihin, kun tietää mitä häneltä odotetaan ja taitopankissa on edes pieni aavistus perusasioista hallussa.

Elämä on toisten ihmisten palvelemista – tulevaisuudessa jopa enemmän kuin milloinkaan ennen

Sähköasentaja, automekaanikko, sairaanhoitaja, arkkitehti, kunnan virkamies – kaikkien työhön kuuluu asiakaspalvelu ja myynti. Sairaanhoitaja ei suoranaisesti myy mitään, mutta viikkopalaverissa pitää myydä omat ajatukset tai potilaalle ajatus muutoksesta.

Jos me voimme antaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa nuorelle avaimia oman tulevaisuutensa perustaitoihin, koko kansakunta voittaa pitkässä juoksussa.

Mitä jos vuosien kuluttua meidän ei tarvitse enää luimistella kuinka ruotsalaiset osaavat markkinoida kaiken paremmin ja jenkit palvella asiakkaat. Mitä jos muutamien vuosien kuluttua meidät tunnetaan maailman parhaan asiakaspalvelun ja myynnin kansakuntana.

Kattava verkkokurssi, jonka ehtii suorittaa vielä ennen kesätöiden alkua!

Olen rakentanut asiakaspalvelun ja myynnin verkkokoulutuksen, joka on suunnattu 15 - 19 -vuotiaille nuorille. Vaikka olen valinnut kohderyhmäksi nuoret, tämä ei ole mikään Pikku kakkosen satuhetki. Tämä on täyttä asiaa, konkreettisin esimerkein elävästä elämästä. Käytännössä nämä ovat samoja asioita, joita koulutan asiakaspalvelun ammattilaisille, jotka ovat tehneet työtään jo vuosia.

Koulutuksen sisältö:

 • Perusta kuntoon - mitä perustaitoja on osattava:
  Kesätyötä hakiessa
  Työntekijän vastuut
 • Työnantajien odotukset ja toiveet
 • Mitä asiakaspalvelu on
 • Mitä myynti on
 • Myynnin neljä askelta
 • Asiakaspalvelun PASI™-malli
 • Kieli käytössä - miten puhutellaan asiakkaita
 • Pukeutuminen ja ulkoasu

Verkkokoulutuksessa käydään läpi asiakaspalvelun ja myynnin perusteet, tulevaisuuden taitoja ja hieman myös normaaleja käytöstapoja. Opetan kursilla myös LinkedIn-profiilin perustamisen ja sen ohella verkostoitumista, eli kuinka verkostoitua tulevaisuuden työnantajien kanssa.

Kaikkiaan materiaalia on noin viisi tuntia. Kaikki tämä aineisto löytyy verkosta, eli koulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin katsomalla sarjan videoita, tekemällä tehtäviä niiden tiimoilta sekä suorittamalla loppukokeen. Hyväksytyn loppukokeen jälkeen osallistuja saa itselleen todistuksen kurssista, jonka voi sitten liittää omaan ansioluetteloon ja työhakemuksiin.

Kaikille sopivaan hintaan: 19,90 € tai ilmaiseksi – lahjoitamme jokaista ostettua koulutusta kohden yhden koulutuksen paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta vähävaraisille nuorille!

Kaikilla Suomen nuorilla tulisi olla mahdollisuus osallistua tähän koulutukseen. Siksi olemme hinnoitelleet ohjelman jokaisen lompakolle sopivaksi. Koko paketin hinta on 19,90 € (sis. alv 24 %).

Valittetavasti tuokin on iso raha monelle. Siksipä lahjoitankin jokaisesta ostetusta koulutuksesta yhden ilmaisen verkkokoulutuspaketin nuorelle, jonka perheen rahat ovat syystä tai toisesta tiukassa. Nämä ilmaiset kurssit jaetaan paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta siten, että ilmainen koulutus menee maksullisen koulutuksen ostajan paikkakunnalle. Jos siis ostat koulutuksen ja olet Luvialta, myös ilmainen koulutus menee Luvialle. Enkä lahjoita koulutusta edes omissa nimissäni, vaan sinun.

Nämä yritykset/henkilöt ovat jo ostaneet ja lahjoittaneet koulutuksia ympäri Suomea

Notarec Oy
Suomen Sisältömedia Oy/Blogivalmentaja Tiia Konttinen
Jani Nurmi/Aikuiskoulutus Taitaja
Pasi Rasku/Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy
Laatulukko Oy
XetNET https://www.xetnet.fi/
Länsi-Suomen Metsätilat/Jukka Pusa
Make Office Oy

Tiltaltti Shop Keuruu
Mika Talvisilta/Migatronic Oy
Riikka Backman/Voimistaja
Chempolis Oy
Ravintola Buena Vista
Otto Kuivalainen/Vendacon Oy
Miika Natunen/SRTP

Nosta kesätyöntekijöidesi osaamista tai tarjoa koulutus kenelle tahansa mielestäsi siitä hyötyvälle

Jos siis olet yrittäjä tai yrityksen edustaja ja teille on tulossa kesätyöntekijöitä, tämä on oiva tapa nostaa heidän osaamistaan jo ennen töiden aloittamista. Jos olet yhdistyksen, seuran, koulun, kunnan tai muun yhteisön jäsen, voit ostaa koulutusta jaettavaksi ja samalla autat vähävaraisia nuoria parantamaan mahdollisuuksia työmarkkinoilla.
 
Jos haluat ostaa isomman nipun koulutuksia, ota yhteyttä: pasi@tuplaamo.fi tai soita 0400 300 385. Teemme sinulle tarjouksen paketista. Myös pakettiostoksista lahjoitamme vastaavan määrän ilmaisia koulutuksia alueellesi

Kurssin hinnoittelu on jo nyt tiukka, mutta toki paljon ostavalle on tarjolla pientä alennusta:

19,90 € on todella edullinen hinta tällaisesta kurssista ja siksi siinä ei ole kovin paljon varaa alennuksiin. Vähän kuitenkin ja näet hinnastotaulukon alla.

HUOM! Tilauksen jälkeen tiedustelemme sinulta haluatko kurssille rekisteröitymiseen tarvittavat koodit sähköisessä muodossa (pdf-tiedostot) vai paperisena.

MääräVerotonVerollinenOsta
1-20 kpl16,05 €/kpl19,90 €/kplOsta 20 kpl >>>
21-30 kpl15,89 €/kpl19,70 €/kplOsta 30 kpl >>>
31-40 kpl15,73 €/kpl19,51 €/kplOsta 40 kpl >>>
41-50 kpl15,57 €/kpl19,31 €/kplOsta 50 kpl >>>
51-60 kpl15,42 €/kpl19,12 €/kplOsta 60 kpl >>>
61-70 kpl15,26 €/kpl18,93 €/kplOsta 70 kpl >>>
71-80 kpl15,11 €/kpl18,74 €/kplOsta 80 kpl >>>
81-90 kpl14,96 €/kpl18,55 €/kplOsta 90 kpl >>>
91-100 kpl14,81 €/kpl18,36 €/kplOsta 100 kpl >>>

Haluatko enemmän? Pyydä tarjous tällä lomakkeella

10 + 3 =

Nyt on juuri oikea hetki lähteä auttamaan Suomen nuoria. Tehdään se yhdessä!

Koulutusterveisin

Pasi Rautio
0400 300 385
pasi@tuplaamo.fi

Yrittäjä, näin voisimme auttaa sinua juuri nyt