Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Tammikuu on erilaisten lupausten aikaa. Moni suomalainen yrittää tiputtaa joulun aikaan syömällä ja juomalla kertyneet kilot, toiset yrittävät olla ilman alkoholia koko tammikuun, joku kenties päättää viettää savuttoman vuoden.

Osa yrittäjistä elää kalenterivuoden mukaan; tilikausi päättyy vuodenvaihteeseen ja on aika tehdä inventaario.

Jokainen yrittäjä – miksei myös työntekijä – on antanut ehkä pienen ajatuksen sille, miten vuosi meni tai mitä aikoo tehdä toisin tänä vuonna.

Jos sinä et ole, tee se nyt, sillä ihan jokaisen meistä pitäisi miettiä hiukan mennyttä ja tulevaa.

Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään ja kymmenet muut vanhan kansan sananlaskut vihjaavat, että siihen kuuluisaan peruutuspeiliin ei pidä liikaa tuijottaman. Jokaisen, joka haluaa kehittää toimintaansa – yrittäjän tai työntekijän – pitäisi kuitenkin katsoa sen verran taakseen, että tunnistaa itsessään ja toiminnassaan ne tilanteet, joissa olisi voinut tehdä paremmin.

Joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa

Usein asetamme tammikuussa itsellemme tavoitteet, jotka viimeistään helmikuun, joskus jopa tammikuun puolenvälin taitteessa jäävät jo unholaan. Jospa tänä vuonna loisimme jokainen tavoitteet jotka pitäväy ja joihin päästäksemme haluamme tehdä lujasti töitä.

Tuplaamon blogiin uusi vuosi ei tuo mitään uutta. Tai siis, emme lupaa kirjoittaa enempää tai vähempää, emmekä lupaa laadullisesti kovempia kirjoituksia. Aiomme edelleenkin jatkaa aktiviista tuottamista; meidän laatustandardien mukaista sisältöä niistä samoista arkipäiväin käytännön haasteista niin yritys- kuin yksityiselämässäkin.

Muissa tekemisissämme tavoitteemme kuitenkin ovat päivittyneet, sillä ilman sitä ei tapahdu kehitystä. Siksi haastamme kaikki Suomen yrittäjät tekemään vuodesta 2012 tavoitteellisemman ja tuottavamman kuin edellinen oli.

Kirjoita tavoitteesi ylös: mitä, milloin ja miten haluat saavuttaa.
Autamme sinua tässä haasteessa, kerro meille tavoitteesi niin me seuraamme kanssasi kuukausittain oletko ne saavuttanut. Voit kirjoittaa ne julkisesti tähän kommenttikenttään tai laittaa ne meille sähköpostilla.

Kerro meille tavoitteesi, tehdään niistä totta yhdessä.

Tuplaamon Jullit

Lisää asiaa

« | »
tuplausopas-mockup

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

tuplausopas-mockup

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!