Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Luin tyttärelleni vanhaa runo- ja lorukirjaa nimeltä Pikku Pegasos. Eräs runo, jota en muistanut aikaisemmin kuulleeni, teki minuun erityisen vaikutuksen. Sen sanoma on sellainen, jonka soisi jokaisen lapsen omaksuvan. Samoin aikuisen.

Olipa sää millainen tahansa, syksy tulee koulujen alkaessa. Syksy tarkoittaa sitä, että kesän laiskottelu tai laiskottelun yritys loppuu ja on aika ryhtyä rakentamaan loppuvuotta.

Sait kesällä paljon ajatuksia siitä, mitä voisit tehdä. Toki sinulla oli niitä ajatuksia jo ennestäänkin. Se on hyvä, sieltä siivilöityvät ne todella hyvät ajatukset, joiden toteuttaminen tuo hyvää muille ja sinulle itsellesi.

Nyt sinun tehtäväsi on yksinkertaisesti lopettaa aikominen ja ryhtyä rakentamaan kartanoasi. Tuotteliasta syksyä sinulle. Pysythän seurassamme!

HARAKANPESÄ

Piti harakka puhetta vierailleen:
“Tilapäinen ihan on pesä,
– älä putoa, varis! – tein kiireiseen…
mut annas, kun on kesä,

niin, vannon, kartano korskehin,
hyvät herrat, tässä löytään,
ei metsässä mointa, sen näättekin!
Hoi muori, pötyä pöytään!”

Mut ennenkuin harakka huomaskaan,
jo putos syksyn lehti,
ja kesken hurskaita aikeitaan
se itse kuolla ehti.

Älä hymyile! Tarina totta on!
Pian ohi on päivät kesän.
Moni aikoi ja aikoi kartanon –
sai valmiiksi harakanpesän

-Lauri Pohjanpää-

Lisää asiaa

« | »

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!