Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

En tiedä ovatko muut saaneet vastaavia viestejä, mutta tämä oli minulle ensimmäinen ja siksi päätin varoittaa.

Halussani on liuta domaineja eli verkko-osoitteita. Nyt sain sähköpostiini viestin, jossa mainittiin yksi näistä ja varoitettiin osoitteen rekisteröinnin umpeutumisesta. Viesti on hyvin vakuuttavan näköistä tavaraa.

Se näyttää aivan laskulta, vaikka tekstissä toki sanotaankin, että tämä on pelkkä tarjous. Lähettäjän osoite on epämääräinen, mutta muuten tällainen viesti menee luultavasti monelle hyvinkin täydestä. Varsinkin kun se lähetetään domainin haltijalle eikä tekniselle kontaktille.

Tällaista spämmäystä ei ole näkynyt juurikaan luultavasti siksi, että useimmat rekisteröintifirmat estävät koneellisen pääsyn ns. whois-tietoihin, eli tietoihin domainin haltijasta. Käsin tietojen kerääminen on sen verran hidasta, että siihen tuskin moni spämmääjä ryhtyy.

Jos siis saat tämän näköistä meiliä, heitä se huoletta roskikseen.

Lisää asiaa

« | »

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!