Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Vietimme ajatuksia herättävän päivän Tampereella Villa Sofiassa parinkymmenen muun Yes-Kummin kanssa. Ryhmä koostuu yrittäjistä jotka haluavat viedä omaa tietotaitoaan sekä yrittäjyyden ilosanomaa kouluihin ja oppilaitoksiin.

Yrittäjyys ja yrittäjäksi ryhtyminen ei kuitenkaan ole se pääsanoma, vaan tietynlaisen yrittäjäasenteen omaksuminen omaan kehitykseensä ja sen vieminen tavalliseen työelämään. Kaikista kun ei tarvitse tulla yrittäjiä.

Päivällä näimme myös pienen raapaisun sosiaalisen median pimeisiin syövereihin. Kuten aina, uudet asiat jakavat ihmiset puolesta ja vastaan, sukupolvista ja ikäryhmistä piittaamatta. Tässäkin ryhmässä kuultiin kiivasta peitsien kolistelua, ollakko vaiko eikö sosiaalisessa mediassa.

Valitettavasti SoMe:sta (sosiaalisesta mediasta) on muodostunut monille pelottava mörkö. Osaltaan tämän on ehkä aiheuttanut järjetön hype sekä monekirjavat asiantuntijat, mutta  toisaalta myös puhdas tietämättömyys mahdollisuuksista, joita erilaiset sosiaalisen median muodot tarjoavat.

Kaikkien ei tarvitse olla Facebookissa eikä siellä olo yksinään tee ketään autuaaksi. Pitää  vain tietää kenelle markkinoit ja mitä sieltä haluat. Omassa liiketoiminnassamme sosiaalinen media on tarjonnut meille kanavan jakaa ajatuksiamme kohdennetuille ryhmille.

Vastaavan ihmismäärän tavoittaminen perinteisten medioiden tai keltaisten sivujen kautta olisi vaatinut isoa nippua rahaa.

Meille sosiaalisen median apuvälineet ovat tuoneet asiakkaita, tukijoita ja mentoreita.

Keskustelimme muutaman yrittäjän kanssa muunmuassa blogien voimasta ja yhden pää ainakin jo kääntyi. Parasta oli palaute sähköpostissani, ”Kiitos kun avasit silmäni saarnaamatta blogin mahdollisuuksista, suuri kiitos siitä”.

Rohkeasti kone auki ja sukellus sosiaalisen median maailmaan, se on paljon muutakin kuin Facebook ja toisten saunapäivitykset. Se voi tuoda eteesi jopa asioita joita et tiennyt olevan olemaassakaan.

YES-kummi

Pasi

Lisää asiaa

« | »
tuplausopas-mockup

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

tuplausopas-mockup

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!