Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Kaikkea hyvää Markkinointi-iltamien osallistujalle

Koska olet tällä sivulla, olet luultavasti osallistunut Markkinointi-iltamiin. Loistavaa, että oman markkinoinnin kehittäminen kiinnostaa! Tälle sivulle kokoamme muutamia tarjouksia, jotka helpottavat elämääsi silloin, kun päätät siirtyä puheista tekoihin.

Muista piipahtaa täällä myöhemminkin kiertueen kestäessä, sillä julkaisemme tarjouksia lisää.

Nyt vain valitsemaan parhaat tai siis sopivimmat päältä!

Ota sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaation perusteet haltuun kerralla!

Markkinointi-iltamissa ja varmasti monessa muussakin yhteydessä olet kuullut sähköpostimarkkinoinnin erinomaisuudesta yrittäjän työkaluna. Se on kiistatta tehokkain markkinointiväline yhä edelleen.

Alkuun pääseminen asiassa kuin asiassa tuottaa aina tuskaa. Kun ei oikein tiedä mitä on tekemässä, alkaa ahdistaa ja sen myötä siirtää aloittamista jatkuvasti eteenpäin. Sähköpostimarkkinoinnin kohdalla nyt on tullut aika lopettaa odottelu ja tarttua toimeen. Tämän tehopaketin avulla olet parin päivän päästä jo pitkällä.

ActiveCampaign vuodeksi + kattava ohjevideopaketti

Pasi mainitsi esityksessään jo ActiveCampaiginin. Se on meidän valintamme sähköpostimarkkinointiin ja markkinoinnin automaatioon ja suosittelemme sitä myös sinulle. Se tuo edullisesti työkalupakkiisi tehokkaan sähköpostimarkkinoinnin ja sellaiset markkinointiautomaation työkalut, joita et saa muualta lähimainkaan vastaavalla hinnalla. ActiveCampaign on siis täydellinen valinta etenkin pienelle yritykselle.

Jotta käyttöönotto olisi mahdollisimman kivuton, olemme tehneet sinulle kattavat käyttöohjeet. Niiden avulla pääset alkuun ja pidemmällekin. Nyt saat siis yhdessä paketissa järjestelmän käyttöösi vuodeksi sekä kattavat ohjevideot.

Käy lunastamassa paketti itsellesi heti täällä >>>

Nettisivutila ja sähköpostit omalla domainilla – 90 % alennuksella!

Alennuskoodilla TUPLATAAN -90% alennus ensimmäisestä webhotellipalvelun laskutusjaksosta (3, 6 tai 12 kk). Koskee kaikkia webhotellipaketteja osoitteessa www.xetnet.fi/webhotelli/

Mitä pidemmän laskutusjakson valitset, sitä enemmän säästät. Alennuskoodia voi käyttää vain kerran ja se on voimassa ensimmäisen laskutusjakson ajan. Ensimmäisen laskutusjakson jälkeen palveluiden hinta muuttuu normaaliksi.

Eli esimerkiksi Mini 300 12 kk laskutusjaksolla koko ajalta maksaa vain 2,98 EUR + alv. ja Iso Kuutonen 12 kk laskutusjaksolla 8,40 EUR + alv.

Domainrekisteröinti veloitetaan normaalin hinnastomme mukaan, eli esim. .fi domain 12 kk = 12 EUR + alv, 3 vuotta = 33 EUR + alv. ja 5 vuotta = 50 EUR + alv. .com, .net, .org ja valtaosa muista domaineista 15 EUR/vuosi + alv.

Tarjous on voimassa myös jos asiakas siirtää domaininsa meille, eli se ei edellytä domainrekisteröintiä.

Tarjous on voimassa 31.12.2017 asti.

Suomen paras hakukoneoptimointi -50 %

Miltä sinusta tuntuisi, jos liikevaihtosi kaksinkertaistuisi, kolminkertaistuisi tai nelinkertaistuisi? Haluaisitko, että asiakkaat tulevat luoksesi, eikä sinun tarvitsisi juosta heidän perässä? Hakukoneoptimoinnin tärkein tavoite on liikevaihdon kasvattaminen, muuten emme näe siinä järkeä.

Meillä on useita asiakkaita, joiden liikevaihto on vähintään tuplaantunut yhteistyömme tuloksena.
Tarjoamme maan parasta hakukoneoptimointia Marilta-vieraille -50 % alennuksella (3 kk:n ajan). Jos haluat liikevaihtosi kasvuun, ota yhteyttä: www.hakukonekeisari.fi/marilta.

Ainiin, teemme optimoinnin tietysti tyytyväisyystakuulla!

Ahdistaako jatkuva sähköpostitulva?

Ihmiset käyttävät keskimäärin 30% työajastaan sähköpostin parissa. Tämä on hurja määrä aikaa pois itse työnteolta. Saapuvat viestit lisäksi keskeyttävät tekemistä vähän väliä. Kuinka pitkäjänteistä ajattelutyötä pystytään tekemään, jos vähän väliä pitää käydä inboxilla?

Päivässä ei tunnit tahdo riittää, että saisi kaikki viestit käytyä läpi. Viestien määrä inboxissa lisääntyy, ja ahdistus hiipii puseron alle. Töitäkin pitäisi tehdä, mutta pursuava inbox huutaa huomiotasi. Tuntuu stressaavalta uhrata niin paljon aikaa asialle, jonka on tarkoitus olla vain työväline muiden joukossa, ei itse työ.

Haluaisitko puolittaa sähköpostiin käyttämäsi ajan?

1. Siivoa inbox: Ihmisten inboxit ovat nykyään pullollaan viestejä -> Minna opettaa siivoamaan inboxin pienellä vaivalla ja melko nopeasti.

2. Rakenna pato: Sähköpostiviestejä tulee jatkuvalla syötöllä, ihmiset tuntuvat musertuvan jatkuvan viestitulvan alla -> Minna opettaa rakentamaan patoa, jolloin viestejä tulee vähemmän.

3. Sähköpostietiketti: Osasta viesteistä ei ota mitään tolkkua-> Minnan luoman Sähköpostietiketin avulla opit kirjoittamaan selkeitä viestejä, jotka avataan ja joihin saat vastauksen.

4. Taltuta sähköpostiuteliaisuus: Ihmiset keskeyttävät työtään jatkuvasti kurkistakseen inboxiin -> Minna opettaa, miten saat taltutettua sähköpostiuteliaisuuden.

5. Arkistoi järkevästi: Viestien arkistointi kansioihin on puutteellista -> Minna opettaa arkistoimaan järkevästi, jolloin kaikki tärkeät viestit löytyvät helposti ja vaivattomasti

6. Tehokas sähköpostirutiini: Ihmisiltä puuttuu sähköpostirutiini viestien käsittelyyn-> Minna opettaa tehokkaan sähköpostirutiinin, jonka avulla sähköposti vie enää vähän aikaa ja vaivaa päivästä, ja sähköpostin aiheuttamat keskeytykset saadaan minimoitua.

Jos haluat ratkaista nämä 6 ongelmaa, käy tutustumassa tarkemmin kirjaan Näin puolitat sähköpostiin käyttämäsi ajan

www.sahkopostikirja.com

tuplausopas-mockup

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

tuplausopas-mockup

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!